Verzenden en retourneren

Verzenden

Bij Lautique verzenden wij momenteel enkel naar België. Verzending naar België kost €5,95 en bij een bestelling vanaf €100 verzenden we gratis. Een bestelling wordt binnen 2-5 werkdagen verzonden (tenzij anders vermeld op de website of onze sociale media kanalen).

Wanneer kan ik mijn pakje verwachten?

Binnen België worden pakjes meestal de eerstvolgende werkdag na de verzending geleverd. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat het opgestuurde pakje vertraging oploopt bij de koerierdiensten. Lautique heeft hier echter geen verantwoordelijkheid in en kan dergelijke situatie ook niet voorkomen.

Pakjes worden verzonden via bpost, dpd of dhl en u wordt hiervan op de hoogte gebracht aan de hand van een mail met track & trace code. Op deze manier kunt u uw pakje ook zelf verder opvolgen. 

Retourneren

Ben je niet helemaal tevreden met je aankoop of is het toch niet wat jij had verwacht? Geef ons dit dan zo snel mogelijk aan door een mailtje te sturen naar info@lautique.be

Jij staat zelf in voor de retourkosten van het item of de items die je wenst te retourneren. Er zijn enkele belangrijke voorwaarden waaraan moet voldaan worden om producten te mogen retourneren.

Retourvoorwaarden:

  • Het kaartje dient er nog aan te hangen 
  • Het artikel moet zich nog in perfecte staat bevinden en mag niet beschadigd zijn (onder beschadigingen wordt onder meer verstaan: make-up vlekken, scheuren, gaatjes, etc.)
  • Het artikel mag niet gedragen zijn of gewassen
  • Sale items kunnen niet geretourneerd of geruild worden
  • Retournering is voor de rekening van de klant en ook de klant draagt de verantwoordelijkheid bij een retournering (bewaar dus steeds goed uw track & trace code als u uw pakje retour zendt)
  • Producten moeten binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden, daarna vervalt uw recht op het retourneren van het item

De artikelen dienen niet noodzakelijk in de originele verpakking teruggestuurd te worden, wel wordt er verwacht dat de artikelen degelijk worden ingepakt zodat ze in originele staat terugkeren, de verantwoordelijkheid voor het terugsturen ligt bij de klant.

De klant ontvangt de terugbetaling via overschrijving van het desbetreffende artikel wanneer het in originele staat is aangekomen. Eventuele verzendkosten van bij de aankoop worden niet terug vergoed.